Sorkkahoito Mustikin referenssit – palvelemme Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä!
sorkka ikoni

Vuosien saatossa lomittajana toimiessani olen työskennellyt maatiloilla läpi Suomen. Tänä aikana olen ehtinyt tutustua tilallisiin ja lehmiin monenlaisissa navetoissa ja saanut reippaasti kokemusta erilaisten karjatilojen toiminnasta sekä lehmien sairauksista. Viime vuosien ajan olen toiminut sorkkahoitajana. Tuon yhteensä 20 vuoden kokemukseni Sorkkahoito Mustikin alaisuudessa tarvittaessa myös sinun tilallesi.

Tällä sivulla pääset tutustumaan ammatillisiin referensseihini, tutkintoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin, joita olen palvellut Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maatiloilla jo vuosien ajan. Voit tutustua tarkemmin palveluitani käsitteleviin artikkeleihin, tutkintopapereihin ja muihin referensseihin sivulta löytyvien kuvien kautta. Jokainen hoidettu lehmä on yksi tyytyväinen asiakas lisää!

sorkka ikoni

Sorkkahoitoa kokemuksella ja koulutuksella

Kuten jo olet etusivulta saattanut lukea, olen suorittanut sorkkahoitokurssin Iisalmella vuonna 2010, minkä jälkeen olen siirtynyt lomittajan hommista enemmän sorkkahoidon pariin. Kannuksessa suorittamani sorkkahoidon ammattitutkinto tukee osaamistani entistä enemmän. Tutustu asiaan kuuluviin papereihin tämän sivun kautta ja varmistu osaamiseni tasosta kertaheitolla.

Tutustu oheisista kuvista ja artikkeleista Sorkkahoito Mustikin referensseihin:

Luota ammattilaiseen

Sorkkahoidon kanssa ei parane kikkailla itse, vaan antaa ammattilaisen hoitaa se puolestasi. Nykyaikaisen laitteiston ja vankan osaamisen avulla sorkkahoito luonnistuu kuin itsestään, eikä sinun tarvitse murehtia lehmiesi hyvinvoinnista sen enempää. Voit tutustua oheisten kuvien kautta tarkemmin tarjoamiini palveluihin sekä käyttämääni laitteistoon.

Sorkkahoidossa käyttämäni laitteisto ja kuljetusvälineet löytyvät tältä sivulta. Oheisten kuvien avulla saat hyvän käsityksen siitä, minkälaisella ja kokoisella laitteistolla teen sorkkahoitoa. Voit näin tarkastaa, sopivatko laitteet esimerkiksi navettaasi sisään. Hyvin tehdyn sorkkahoidon avulla niin karja kuin isäntäväki tulevat tyytyväisiksi yhdellä käynnillä.